Fettets vänner i den svenska matkulturen

Svenskt Kött går in i Exceptionell Råvara

Djur som mår bra – producerar bra

Richard Tellström, kötthistorisk expert
Vet du att varje gång du stoppar något i munnen är det en slags måltid? Lyssna på avsnittet där vi möter måltidsexperten Richard Tellström, inte minst känd från tv-programmet Historieätarna. Vi tänkte prata om de kö

Köttpodden med Richard Tellström

Påskens lagrade vårkött

I första avsnittet av Köttpodden får vi möta matprofilen och köttkocken Johan Jureskog. Han berättar att det godaste köttet han ätit kom från tjuren Ferdinand och att tjurpenis är det äckligaste. Johan avslöjar hur du steker och serverar en perfekt entrec

Köttpodden med Johan Jureskog

Ett kort klipp från avsnittet med Johan Jureskog

Köttpodden - teaser

Var kan jag köpa in mig på en torrskinka?

Köttpodden

Ny pressansvarig på Svenskt Kött