Håll svinpesten utanför Sverige

Att styra den biologiska processen

Ökad konsumtion av svenskt nötkött

Richard Tellström: Rötmånad med mos i huvudet

Arbetsglädje och värme i Värmland

Råd till kommuner som vill upphandla svenskt kött

Lönsamhet och djurvälfärd går hand i hand

Hittar du sju sorters blommor på midsommarafton?

Råmjölken och djurskötarens engagemang

Smak av Gotland grundar matfestival

I det här avsnittet möter vi en doldis bakom köttet i butiken, Eric Persson, en köttkreatör, köttpedagog och styckmästare. Vi lär oss om varför vi har det kött vi har i butiken, och hur du hittar det bästa köttet. Missa inte Erics bästa tips hur du gör fy

Köttpodden med Eric Persson

Richard Tellström bloggar: Dags för utegrillköket

Företagande och sommarlov

Vill du veta något om kött? Fråga någon som vet! Och det gör vi i det här avsnittet - möt professor kött, Anders H Karlsson från SLU i Skara. Vi pratar om bra och dåligt kött. Kött av god kvalitet, vad är det egentligen? Ja vad är kött egentligen? Lyssna

Köttpodden med Anders Karlsson