Svenskt kött på finalen i Årets Kock

Svenskt kött finns på plats som stolt sponsor under finalen i Årets Kock med en monter som helt fokuserar på fransyska.

Köttexperten Eric Persson detaljstyckar och berättar om köttkvalitet och användning, vid fyra tillfällen under dagen. Samtidigt bjuds besökarna på läckra smårätter signerade Fredrik Eriksson krögare Långbro Värdshus, samt Årets Kock 1987 och juryns ordförande, och Petter Danielsson, kock och platschef på restaurang Asplund Solna.

Tider för styckning i Svenskt kötts monter

Finalen i Årets Kock 2016 arrangeras den 11 februari i Stockholm på Globen Annexet. 

Tävlingshallen håller öppet mellan 9.00 och 16.00 och i Svenskt kötts monter styckas och demonstreras fransyska följande tider:

  • 10:00
  • 11:30
  • 13:30
  • 14:30
Nyheter Blogg Press Filmrum Kalender Kötthack Köttpodden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!