Så gjorde de för att kunna servera svenskt kött

Hur gör kommuner för att lyckas med upphandlingen av svenskt kött? Vi har samlat 25 goda exempel från hela landet i en ny bok.

Många kommuner vill servera svenskt kött till sina matgäster. Men hur gör man för att lyckas?

"En tydlig dialog med leverantörerna är nyckeln till framgång" Katarina Gip, Dalsland

Svenskt kött har samlat in goda exempel och erfarenheter från alla Sveriges 25 landskap och vi delar med oss av dem i boken 25 goda exempel.

Ta del av smarta idéer

Läs och låt er inspireras av mängder med råd, tips och smarta idéer runt om i landet. Boken på 56 sidor är i A5-format och går bra att beställa på webben: www.svensktkott.se/bestall, där det dessutom finns gott om uppdaterat information om kött.

Publiceras i ny avdelning

De goda exemplen publiceras också på webbplatsens nya avdelningen för restaurang och storhushåll. Håll utkik där!

Nyheter Blogg Press Filmrum Kalender Kötthack Köttpodden