Jobbar du i butik? Boka utbildningen "Fråga mig om charkuterier"!

Välkommen till vår grundutbildning om charkuterier! Vi ger dig mer kunskap om olika typer av pålägg, korvar och skinkor, traditionella och nya, svenska och internationella klassiker.

Många av dagens konsumenter är engagerade – de vill veta mer om hur charkuterier tillverkas och om köttets ursprung. Och när det gäller just charkuterier lägger kunderna gärna ner lite extra tid på att välja rätt.

Många behöver råd, vägledning och inspiration. Då är din kunskap som butiksmedarbetare ovärderlig.

Lär dig mer om charkuterier

Under utbildningen, som är en halvdag lång får du veta mer om olika tillverkningsmetoder för charkuterier, och fakta om charkuterier från olika europeiska länder.

Svenskt kött har tagit fram utbildningen ”Fråga mig om charkuterier” tillsammans med SIK. Utbildningen arrangeras i samarbete med matkonsulterna inom Hushållningssällskapet över hela Sverige.

Läs mer och anmäl ditt intresse här!

Nyheter Blogg Press Filmrum Kalender Kötthack Köttpodden