Jonas Dahlbom på Les Potager des Halles i Lyon

Nu är Svenskt Kött med vd Maria Forshufvud på plats i Lyon för att bjuda på svensk unggris. Kända och kunniga kocken Jonas Dahlbom står för menyn.

På plats i köket på Les Potager des Halles i Lyon.

Jonas Dahlbom och Franck Delhoum, kökschef på Les Potager förbereder en exklusiv gastronomisk upplevelse med svenskt griskött som huvudråvara. Avsmakningsmenyn ska vara klar till kvällen då en grupp utvalda franska matjournalister kommer till restaurangen.

Aktuellt

Svenskt Kött på TikTok

Svenskt Kött på TikTok

Nyligen la vi till en kanal bland våra sociala medier och numera finns Svenskt Kött på TikTok.

Hur tillagar man kött?

Hur tillagar man kött?

Måste man torka av köttet? Varför ska man bryna grytbitar och när är bäst att krydda köttet? Här är svaren på de vanligaste frågorna om hur man tillagar kött.

Var kommer maten ifrån?

Var kommer maten ifrån?

Att ha mat på bordet är något vi i Sverige ofta tar för givet. Men var kommer maten ifrån och vilka ansträngningar ligger bakom produktionen?

Rulla till toppen