Prata fransyska med oss på Årets Kock!

På torsdag smäller det - finalen i Årets Kock går av stapeln i Annexet, Globen i Stockholm. Kom dit och prata fransyska, titta på styckning av fransyska och smaka på fransyska. Varmt välkommen!

Under tiden som de tävlande tillagar sina rätter i finalen av Årets Kock 2016, SM i professionell matlagning, finns Svenskt kött på plats som stolt sponsor under hela tävlingsdagen. 

Styckning och provsmakning av fransyska 

I montern visar köttgesällen Eric Persson hur man detaljstyckar fransyska i de tre delarna och det bjuds även på smårätter av fransyska, signerade Fredrik Eriksson och Petter Danielsson, kock och platschef på Långbro värdshus systerrestaurang Asplund i Solna.

  • Var: Annexet, Globen, Stockholm
  • När: Tävlingshallen håller öppet mellan 9.00 och 16.00 torsdag den 11/2 och i Svenskt kötts monter styckas och demonstreras fransyska följande tider:
    - 10:00
    - 11:30
    - 13:30
    - 14:30

Mer information om fransyska

Nyheter Blogg Press Filmrum Kalender Kötthack Köttpodden