Var finns Sverigs bästa kött- och charkuteriavdelning?

Är du kund eller jobbar i en butik som satsar lite extra på sin kött- och charkuteriavdelning? Se till att nominera den till Dagligvarugalan!

Dagligvarugalan premierar och lyfter fram goda exempel, bra insatser och kreativitet. Initiativ som speglar den nära, dagliga kontakten med konsumenterna med lyhördhet och snabbhet till förändringar. Och nu är det dags att nominera. Senaste den 8 maj kan du lämna ditt bidrag.

Vinnaren av Årets Kött- och charkuteriavdelning ska vara en butik som utmärker sig genom att med engagemang och stor kunskap om kött, kombinerat med affärskänsla, lyfta fram köttavdelningen.

Priset är instiftat för att främja butiker som aktivt arbetar med:

  • Att förmedla kunskap om kött i allmänhet och svenskt kött i synnerhet
  • Kunniga och engagerade medarbetare
  • Praktiska säljlösningar som inspirerar till merköp och nya matupplevelser
  • Sortiment som är attraktivt och matchar kundernas efterfrågan

Coop Daglivs vinnare 2014

Förra året vann Coop Daglivs i Stockholm med motiveringen "Med stort engagemang driver medarbetarna kött- och charkförsäljningen. Ett brett sortiment och tilltalande exponeringar bidrar till framgångarna för denna kundmagnet". Året innan dess var ICA Kvantum i Kungsbacka stolt vinnare.

Nominera här!

Nyheter Blogg Press Filmrum Kalender Kötthack Köttpodden