Vilken är Sveriges bästa kött- och charkavdelning?

Har din favoritbutik Sveriges bästa kött- och charkuteriavdelning? Jobbar du i butiken som gör det där lilla extra för att ge kunden kunskap om kött? Då är det dags att nominera den till Dagligvarugalan där Svenskt Kött är stolt kategoripartner.

Dagligvarugalan premierar och lyfter fram goda exempel, bra insatser och kreativitet. Initiativ som speglar den nära, dagliga kontakten med konsumenterna med lyhördhet och snabbhet till förändringar. Nu under våren är det dags att nominera din favoritbutik. 

Svenskt Kött är stolt sponsor av Årets Kött- och Charkuteriavdelning. Vinnaren ska vara en butik som utmärker sig genom att med engagemang och stor kunskap om kött, kombinerat med affärskänsla, lyfta fram köttavdelningen.

Priset är instiftat för att främja butiker som aktivt arbetar med:

  • Att förmedla kunskap om kött i allmänhet och svenskt kött i synnerhet
  • Kunniga och engagerade medarbetare
  • Praktiska säljlösningar som inspirerar till merköp och nya matupplevelser
  • Sortiment som är attraktivt och matchar kundernas efterfrågan

I juryn sitter:

  • Elisabet Qvarford, Svenskt Kött
  • Majsan Pense, Coop
  • Ingela Stenson, United Minds
  • Magnus Petterson, Jakobsdals
  • Eric Persson, Crossover Creative
  • Joachim Björk, Fri Köpenskap


Ica Kvantum Landvetter vinnare 2016

Förra året vann Ica Kvantum Landvetter med motiveringen "Här finns medarbetare som ger det lilla extra och kryddar med butiksegna recept och regelbundet utbytta skyltar. Avdelningen som har blivit en naturlig samlingsplats i butiken har fokus på svenskt, lokalt och ekologiskt. Med engagemang, kompetens och glädje har butiken skapat en avdelning som ligger i framkant.".

Nominera till årets tävling här!

Nyheter Blogg Press Filmrum Kalender Kötthack Köttpodden