Sveriges Köttkock bjuder på tapas i Almedalen

På sitt mingel den 6 juli under Almedalsveckan bjuder 1,6 och 2,6 miljonerklubbarna på järnrika tapas med svenskt kött, design Sveriges Köttkock Fredrik Andersson.

Ombord på m/s Sigyn i Visby hamn bjuder 1,6 och 2,6 miljonerklubbarna på ett omfattande program med föreläsningar, där såväl hälsa och välmående som klimat och andra aktualiteter debatteras.

Ur programmet räddar vi sega gubbar och uppmärksammar benskörhet och dess behandling. För att stilla den kvinnliga aptiten bjuds på både underhållningoch förtäring.

Var tredje kvinna i Sverige, från tonåren till 50-årsåldern, har järnbrist i perioder. Eftersom de flesta besökarna på minglet är kvinnor, tillhandahålls "dagens järn" i form av Fredrik Anderssons läckra tapas med svenskt gris-, nöt och lammkött.

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007