Almedalsveckan: Sveriges dyraste matkasse

Vi älskar extrapriser, men vad är det egentligen vi betalar för? Varför är det priset som styr och inte kvalitén? Vem är det som får betala priset för den billiga maten?

Vi älskar extrapriser, men vad är det egentligen vi betalar för? Varför är det priset som styr och inte kvalitén? Vem är det som får betala priset för den billiga maten? Vi presenterar Sveriges dyraste matkasse och ställer frågan – varför är det bara konsumenterna som ska ta ansvar för matkvalitén?

Medverkande

    • Louise Ungerth, Chef Konsument och Miljö, Konsumentföreningen Stockholm
    • Marie Söderqvist, VD, Livsmedelsföretagen
    • Johanna Hållén, Press- och policychef, PRO
    • Dan Jakobsson, Färskvaruansvarig, ICA Sverige
    • Ann-Helen Meyer von Bremen, Samtalsledare.

      Plats

      Innergården till Restaurang 50 kvadrat, S:t Hansgatan 15 (ingång Rådstugugränd ), mitt i centrala Visby.

      Om Svenskt Kött under Almedalsveckan

      Svenskt kött arrangerar två debatter under Almedalsveckan i år. Moderator för de båda debatterna ärAnn-Helen Meyer von Bremen. Hon är journalist med fokus på lantbruk, livsmedel och mat och arbetar också som debattledare.

      Läs mer och hitta andra evenemang




      Prenumerera på vårt nyhetsbrev!