För dig som jobbar i butik

Det här är en utbildning som riktar sig till dig som jobbar i livsmedelsbutik. Gå den om du vill kunna svara på dina kunders frågor om kött!

Här finns lektioner om hur du hjälper dina kunder att hitta rätt kött och även om hur du själv ska hantera köttet i butik.

Ta mig till första kursen

Utbildningsansvarig

Eric Persson

Eric Persson är ansvarig för Köttskolans utbildningar Hantering och För dig som jobbar i butik.  Eric är köttgesäll i grunden med kärlek för gamla köttkunskaper ... Läs mer

Fler utbildningar

Säsonger och måltider

Att laga mat kan vara så mycket. Laga snabbt, långsamt eller för fest och högtider. Och hur ska man tänka kring kött och säsonger? 

Läs mer

Varför svenskt kött?

Vill du veta mer om fördelarna med att välja svenskt kött? Då är detta utbildningen för dig.

Läs mer

Hantering

Utbildningen Hantering omfattar många olika delar kring hur man hanterar kött på rätt sätt.

Läs mer