För dig som jobbar i butik

Det här är en utbildning som riktar sig till dig som jobbar i livsmedelsbutik. Gå den om du vill kunna svara på dina kunders frågor om kött!

Här finns lektioner om hur du hjälper dina kunder att hitta rätt kött och även om hur du själv ska hantera köttet i butik.

Ta mig till första kursen

Utbildningsansvarig

Eric Persson

Eric Persson är ansvarig för Köttskolans utbildningar Hantering och För dig som jobbar i butik.  Eric är köttgesäll i grunden med kärlek för gamla köttkunskaper ... Läs mer

Fler utbildningar

Temperaturer

Temperaturer är viktigt i all matlagning och särskilt när man lagar kött. Här lär du dig mer om att använda termometer och om ugnstemperaturer. Och hur "lågtempar" man egentligen?

Läs mer

Antibiotikaskolan

Sex lektioner om antibiotika och resistens för skolungdomar i högstadiet och gymnasiet.

Läs mer

Varför svenskt kött?

Vill du veta mer om fördelarna med att välja svenskt kött? Då är detta utbildningen för dig.

Läs mer