Hantering

Utbildningen Hantering omfattar många olika delar kring hur man hanterar kött på rätt sätt.

Alltifrån mörning, kvalitet och hållbarhet till hur man skär kött och så en lektion om varför steken ska vila.

Ta mig till första kursen

Utbildningsansvarig

Eric Persson

Eric Persson är ansvarig för Köttskolans utbildningar Hantering och För dig som jobbar i butik.  Eric är köttgesäll i grunden med kärlek för gamla köttkunskaper ... Läs mer

Fler utbildningar

Temperaturer

Temperaturer är viktigt i all matlagning och särskilt när man lagar kött. Här lär du dig mer om att använda termometer och om ugnstemperaturer. Och hur "lågtempar" man egentligen?

Läs mer

Varför svenskt kött?

Vill du veta mer om fördelarna med att välja svenskt kött? Då är detta utbildningen för dig.

Läs mer

Hantering

Utbildningen Hantering omfattar många olika delar kring hur man hanterar kött på rätt sätt.

Läs mer