Hantering

Utbildningen Hantering omfattar många olika delar kring hur man hanterar kött på rätt sätt.

Alltifrån mörning, kvalitet och hållbarhet till hur man skär kött och så en lektion om varför steken ska vila.

Ta mig till första kursen

Utbildningsansvarig

Eric Persson

Eric Persson är ansvarig för Köttskolans utbildningar Hantering och För dig som jobbar i butik.  Eric är köttgesäll i grunden med kärlek för gamla köttkunskaper ... Läs mer

Fler utbildningar

Säsonger och måltider

Att laga mat kan vara så mycket. Laga snabbt, långsamt eller för fest och högtider. Och hur ska man tänka kring kött och säsonger? 

Läs mer

Varför svenskt kött?

Vill du veta mer om fördelarna med att välja svenskt kött? Då är detta utbildningen för dig.

Läs mer

Antibiotikaskolan

Sex lektioner om antibiotika och resistens för skolungdomar i högstadiet och gymnasiet.

Läs mer