Kött och hälsa

I utbildningen Kött och hälsa finns grundkursen Näring. 

Kursen Näring innehåller lektioner om varför det är bra att äta en varierad kost och köttet del på tallriken. Du lär dig mer om tallriksmodellen, järn i kött och proteiner.

Ta mig till första kursen

Utbildningsansvarig

Anna K Sjögren

I Köttskolan är Anna K Sjögren ansvarig för utbildningen om Kött och hälsa. Anna är kostvetare och frilansskribent och skriver om mat och konsumentfrågor. Nyfikenheten ... Läs mer

Fler utbildningar

Temperaturer

Temperaturer är viktigt i all matlagning och särskilt när man lagar kött. Här lär du dig mer om att använda termometer och om ugnstemperaturer. Och hur "lågtempar" man egentligen?

Läs mer

Säsonger och måltider

Att laga mat kan vara så mycket. Laga snabbt, långsamt eller för fest och högtider. Och hur ska man tänka kring kött och säsonger? 

Läs mer

Laga kött

Att laga kött är inte svårt - men du behöver ha med dig några bra knep för att lyckas riktigt bra. Utbildningen Laga kött ger dig dem.

Läs mer