Säsonger och måltider

Att laga mat kan vara så mycket. Laga snabbt, långsamt eller för fest och högtider. Och hur ska man tänka kring kött och säsonger? 

I utbildningen Säsonger och måltider tittar vi närmare på olika typer av måltider och tillfällen då det kan vara bra att kunna lite mer om vilket kött man ska välja. 

Ta mig till den första kursen

Utbildningsansvarig

Johanna Westman

I Köttskolan ansvarar Johanna Westman för utbildningarna Säsonger och måltider, Laga kött och Temperaturer. Johanna är matlagare, skribent, stylist och kursledare med en massa år ... Läs mer

Fler utbildningar

För dig som jobbar i butik

Det här är en utbildning som riktar sig till dig som jobbar i livsmedelsbutik. Gå den om du vill kunna svara på dina kunders frågor om kött!

Läs mer

Varför svenskt kött?

Vill du veta mer om fördelarna med att välja svenskt kött? Då är detta utbildningen för dig.

Läs mer

Hantering

Utbildningen Hantering omfattar många olika delar kring hur man hanterar kött på rätt sätt.

Läs mer