Köpa griskött

En guide till dig som vill veta mera om de olika styckningsdetaljerna och hur mycket du behöver köpa.

Läs mer

Köpa nötkött

Här är guiden till dig som vill veta mera om de olika styckningsdetaljerna av nötkött och hur mycket du behöver köpa.

Läs mer

Köpa kalvkött

Här är guiden till dig som vill veta mera om de olika styckningsdetaljerna för kalv och hur mycket du behöver köpa.

Läs mer

Köpa lammkött

Här är guiden till dig som vill veta mera om de olika styckningsdetaljerna och hur mycket du behöver köpa när du ska laga lamm.

Läs mer

Köpa köttfärs

Köttfärs är ett känsligt livsmedel, som lätt angrips av bakterier, eftersom den är så finfördelad. Var extra uppmärksam när du hanterar köttfärs.

Läs mer

Tillsatser i charkprodukter

En tillsats är ett ämne som i sig självt normalt inte konsumeras som livsmedel. Är ämnet tillfört ett livsmedel ska det vara avsiktligt och för ett specifikt ändamål.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!