Visa fler

Utvalda recept

Grillad sekreto med tomatsallad

Sekreto, grisens hemlighet, är en mör och fin styckningsdetalj perfekt för grillning. Du kan beställa det i butiker med manuell köttdisk. Det här receptet kan användas som grundrecept för grillad sekreto med en fräsch tomatsallad som tillbehör.

Läs mer

Den stora grillfavoriten - Fläskkarré

Karrén är något för dem som gillar tufft och tåligt kött med mycket smak och saftighet. Riktiga barbeque-fantaster väljer ofta fläskkarré för sina långgrillningar under lock vilket är perfekt för karrén med sin höga fetthalt.

Läs mer

Filéspett med grillade tillbehör

Alla tre djurslagen, gris, nöt och lamm, har filéer som lämpar sig för att grilla på spett. Viktigt är att använda samma köttslag på hela spettet, annars blir köttet ojämnt stekt på grund av olika tillagningstider.

Läs mer

Våra mest populära recept

Kalvschnitzel på italienskt vis

En snabblagad och lättlagad rätt som passar fint när du vill servera något lite extra. Enligt originalreceptet på Saltimbocca alla Romana ska man laga kalvschnitzel med lufttrokad skinka och salvia på kalvfilé, men rätten vinner på att lagas av innanlår. Servera med rucola och hyvlad parmesan för riktig italiensk känsla.

Läs mer

Boeuf bourguignon- burgundisk köttgryta

En klassisk köttgryta med inspiration från Bourgogne. Enligt kokboksförfattaren Julia Child’s rekommendationer ska du använda ett kraftigt rött vin i grytan, Beaujolais, Cotes du Rhone eller Bourgogne.

Läs mer

Gryta med griskött, äpple, lök och potatisstomp

Den här grytan görs på färsk skinka och får härlig smak av äpple och lök. Servera ett gott potatisstomp med persilja till. 

Läs mer