Chèvrefylld lövbiff med pastapytt

Lövbiff med fyllning känns extra festligt, kanske till fredagsmyset? Servera en pytt på vitaminrika grönsaker och pasta till.

Ingredienser

4 portioner

4 lövbiffar à 125 g
salt och malen vitpeppar
2 tsk smör

Fyllning:
3 msk crème fraiche
2 tsk dijonsenap
100 g chèvre

Grönsakspytt:
300 g zucchini, i bitar
1 röd paprika, i bitar
1 rödlök, grovhackad
6 dl kokt pasta, varm
några svarta oliver, halverade

Till garnering:
färsk basilika

Gör så här

Blanda samman crème fraiche, senap och chèvre. Fördela blandningen på lövbiffarna och vik dem dubbla. Fäst med tandpetare.

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

Pytt:
Stek zucchini, paprika och lök hastigt. Blanda ner varm pasta. Håll pytten varm.

Stek lövbiffarna i smör, ca 3 minuter per sida. Krydda med salt och peppar. Rör ner oliverna i pytten och servera till lövbiffarna. Garnera med basilikakvistar.