Enkel saltimbocca på lövbiff

En snabblagad middag som du har på bordet efter en kvart. Perfekt snabbmat när du känner för något lyxigt, men inte vill spendera timmar i köket. 

Ingredienser

4 portioner

4 stora lövbiffar (elefantöra)
4 skivor lufttorkad skinka
4 färska salviablad
1 msk smör
salt och peppar

Gräddfilssås:
3 dl gräddfil
2 tsk senap
1 krm svartpeppar

Till servering:
pasta
små, röda tomater

Gör så här

Krydda köttet med salt och peppar. Lägg en skiva skinka på varje lövbiff. Lägg på ett färskt salviablad. Vik dubbelt och fäst med en tandpetare.

Gräddfilssås:
Rör samman gräddfil, senap och svartpeppar.

Stek köttet i smör 1−2 minuter per sida. Servera genast med pasta, gräddfilssås och små tomater.