Kassler med zucchini-makaroner i syrlig dressing

Makaronerna kokas med zucchini och de små tornen hålls ihop av den smälta osten. När du värmer kasslern lägger du i kryddor i kastrullen och får på så sätt en härlig sås på köpet. En snabblagad och välsmakande vardagsrätt. 

Ingredienser

4 portioner

400 g kassler, skivad
1 dl köttbuljong
1 dl tomater, krossade
2 msk vitvinsvinäger
1 dl dill, finhackad

Zucchini-makaroner:
1 gul lök, hackad
2 vitlöksklyftor, hackade
2 msk flytande matfett
250 g snabbmakaroner
250 g zucchini, strimlad
vatten
salt och svartpeppar
1 dl pastaost, 28 % fett, riven

Till servering:
100 g rucolablad

Gör så här

Zucchini-makaroner:
Fräs lök och vitlök i matfett i en stor kastrull. Tillsätt makaronerna och låt dem få färg. Lägg i zucchini. Tillsätt vatten så det täcker och koka tills makaronerna är färdiga. Krydda med salt och peppar, och rör ner osten.

Värm kasslern i buljong ca 5 minuter. Tillsätt tomater, vinäger och dill, och låt allt bli varmt.

Servering:
Lägg ¼ av zucchinimakaronerna i en form eller skål, och vänd upp på tallrik. Upprepa med resten av makaronerna. Lägg upp kasslern bredvid och toppa makaronerna med rucola.