Rosépepparbiff med päron och ädelost

Rostas är en mör styckningsdetalj som inte behöver så lång tillagningstid. Tillsammans med färsk pasta blir den här lyxig även om den är snabblagad. 

Ingredienser

4 portioner

500 g rostas, tärnad 1,5 x 1,5 cm
2 msk rosépeppar, krossad
2 msk smör
salt och vitpeppar

500 g färsk pasta
salt
150 g ädelost
2 dl lätt creme fraiche
200 g färsk spenat
1 moget päron, klyftat

Gör så här

Krydda köttet med salt och peppar, och rulla det i rosépeppar. Hetta upp smör i en stekpanna och stek köttet på medelvärme ca 5 minuter. 

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av. Mosa ⅔ av osten med creme fraiche.

Servering:
Blanda samman ostblandningen med pastan och vänd ner spenat, päron och biff. Smula över resten av osten. Servera genast.