Fylld lövbiff med sallad och provençalsk dressing

Det här är en perfekt rätt när du vill ha hemlagad mat snabbt. Bönorna kokar snabbt, lövbiffen steker du på några minuter och med en påse färdigblandad sallad och djupfrysta örtkryddor är matlagningen reducerad till ett minimum. Enkelt, gott och snabbt! 

Ingredienser

4 portioner

4 lövbiffar à 125 g
salt och malen vitpeppar
2 tsk fransk senap
2 msk örtkryddor provencale, djupfrysta
2 msk smör

Du behöver också:
tandpetare

Sallad:
150 g haricots verts
150 g blandad sallat, riven
4 tomater, klyftade
50 g parmesan

Dressing:
2 tsk fransk senap
1 dl creme fraiche
1 msk vitvinsvinäger
2 msk örtkryddor provencale, djupfrysta
3 msk olja
salt och svartpeppar

Gör så här

Vispa samman alla ingredienser till dressingen. Koka upp lättsaltat vatten och koka haricots vertsen till salladen mjuka, ca 4 minuter. Ta upp bönorna och låt dem svalna. 

Krydda köttet med salt och peppar. Bred senap på ena halvan av lövbiffarna. Strö över kryddorna. Vik över den andra halvan och fäst med tandpetare.

Blanda samman sallatsblad och dressing och bred ut på tallrikar. Fördela bönorna och tomaterna över.

Stek köttet i smör ca 2 minuter per sida. Lägg köttet ovanpå salladen, hyvla över parmesan och servera genast.