Anette Rosvall bloggar om julen

Anette Rosvall

av Anette Rosvall

Under december månad bloggar kokboksförfattarinnan Anette Rosvall hos Svenskt Kött och bjuder på härliga tips, recept och inspiration.

Hej!

Anette Rosvall här. Jag har helt fräckt tagit över bloggen hos Svenskt Kött i ett par veckor. Det ni kan vänta er nu när jag skriver, är förutom det självklara snacket om kött från Sverige, även lite tips, recept och inspiration till vad du kan laga. Bland annat kommer du få recept på norra Europas godaste köttbullar – ja det är i allafall vad mina barn säger haha – men även lite moderna varianter på rätter där jag bara använder köttet som krydda och kanske även några helt vegetariska varianter.

När jag inte bloggar här är jag mat- och vinskribent, receptmakare samt kokboksförfattare. Så du kanske förstår att förutom en massa snickesnack om mat samt recept så kommer du även få diverse tips på vad du kan dricka till maten du äter. I vanliga fall hittar du mig och mina texter lite här och där i diverse tidningar och magasin, i bokhandeln i mina kokböcker, på Instagram som @anetterosvall och på min egen webbplats www.anetterosvall.se

Vi ses och hörs!