Hungrig.nu ger smarta tips för barnfamiljer

Många föräldrar är måna om att deras barn får i sig bra mat. På Hungrig.nu finns smarta tips och recept.

Via sajten hungrig.nu, nyhetsbrev, facebooksida, broschyr och en bok kan föräldrar och alla som är intresserade av bra matlagning få recepttips och smarta råd.

Helhetstänk

Med ett helhetstänk i matlagning och inköp vill hungrig.nu hjälpa till att höja kvalitén på det vi stoppar i våra egna och barnens magar. Det behöver varken vara krångligt, tidskrävande eller dyrt. 

Recept med inköpslista hjälp i vardagen

De allra flesta föräldrar vill ge sina barn bra mat, men det är inte alltid är så lätt. Många känner att de inte hinner, kan eller vet helt enkelt inte hur de ska börja.

En viktig del av hungrig.nu är de genomtänkta recepten i veckomatsedlarna samt i boken och broschyren där rätterna bygger på varandra. Recepten har en tillhörande inköpslista som sträcker sig över hela veckan. Praktiskt och enkelt när vardagen känns övermäktig och tiden allt för kort.  

Svar på frågor om matlagning

Det finns massor av frågor kring matlagning, förvaring, produkter och inte minst alla rykten som sprids i media om vad som är rätt och fel. Hungrig.nu ger en del svar, men lotsa också vidare till andra sajter.

Hungrig.nu drivs sedan 2009 av Hushållningssällskapens Förbund och Svenskt Kött är samarbetspartner i projektet tillsammans med Svensk Fågel, Svenska Ägg, Hembakningsrådet, Svenskt Sigill och Brödinstitutet.

 

Nyheter Blogg Press Filmrum Kötthack Köttpodden