Köttskola med Mitt Kök: lammkött

Köttskolan  i Mitt Kök i TV4:s Nyhetsmorgon sänds för tredje fredagen i rad, denna gång med fokus på lammkött.
Lamm styckning

Kocken Tommy Myllymäki och köttexpert Eric Persson står i köket och pratar lammkött. Vad är egentligen lammsadel, lammracks och dubbelkotlett? Och vad kan man göra med dem?

Av tradition har man ofta kokat lammkött, men nuförtiden skivar man ofta och steker många detaljer även av lamm. Tommy visar hur man steker lammracks.

Läs mer

Aktuellt

Hur mycket kött äter vi? Förhållanden mellan konsumtion och kostråd 2023

Hur mycket kött äter vi?

Jordbruksverkets statistik visar hur mycket kött vi äter i Sverige och hur nära vi ligger kostråden för vår konsumtion 2023.

Svenskt Kött på TikTok

Svenskt Kött på TikTok

Nyligen la vi till en kanal bland våra sociala medier och numera finns Svenskt Kött på TikTok.

Rulla till toppen