Under tiden som de tävlande tillagar sina rätter i finalen av Årets Kock 2016, SM i professionell matlagning, finns Svenskt kött på plats som stolt sponsor under hela tävlingsdagen.
Styckning och provsmakning av fransyska
I montern visar köttgesällen Eric Persson hur man detaljstyckar fransyska i de tre delarna och det bjuds även på smårätter av fransyska, signerade Fredrik Eriksson och Petter Danielsson, kock och platschef på Långbro värdshus systerrestaurang Asplund i Solna.
- Var: Annexet, Globen, Stockholm
- När: Tävlingshallen håller öppet mellan 9.00 och 16.00 torsdag den 11/2 och i Svenskt kötts monter styckas och demonstreras fransyska följande tider:
– 10:00
– 11:30
– 13:30
– 14:30
Mer information om fransyska
- Filmen Stycka fransyska i tre mindre delar
- Recept med fransyska av Fredrik Eriksson och Petter Danielsson:
– Retrostek med klassiska svenska tillbehör
– Urban taco med fransyska
– Japansk råbiff med säsongens sallad - Ladda ner eller beställ broschyren om fransyska