Svenskt kötts rapport nominerad till Svenska Publishing-Priset

Svenskt kötts rapport 2015 har gått till final i Svenska Publishing-Priset 2015 i kategorin ”Print – rapporter bransch och företag".

– Det känns fint att få detta erkännande för vårt arbete tillsammans med kommunikationsbyrån Lewander & Co. I år var dessutom antalet tävlingsdeltagare rekordstort så det är extra roligt att vi gått till final, säger Elisabet Qvarford, projektledare på Svenskt kött.

Svenska Publishing-Priset är Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling och omfattar alla etablerade former av kommunikation. Priset har delats ut sedan början av 1990-talet. Vinnaren utses på Svenska Publishing-galan måndagen den 9 november i Stockholm.

Aktuellt

Svenskt Kött på TikTok

Svenskt Kött på TikTok

Nyligen la vi till en kanal bland våra sociala medier och numera finns Svenskt Kött på TikTok.

Hur tillagar man kött?

Hur tillagar man kött?

Måste man torka av köttet? Varför ska man bryna grytbitar och när är bäst att krydda köttet? Här är svaren på de vanligaste frågorna om hur man tillagar kött.

Var kommer maten ifrån?

Var kommer maten ifrån?

Att ha mat på bordet är något vi i Sverige ofta tar för givet. Men var kommer maten ifrån och vilka ansträngningar ligger bakom produktionen?

Rulla till toppen