Vilken butik har bäst kött- och charkuteriavdelning?

Nu har du möjlighet att nominera årets kött- och charkuteriavdelning till Dagligvarugalan 2015. Priset är instiftat av Svenskt kött för att uppmärksamma värdet av duktiga medarbetare på kött- och charkuteriavdelningar runt om i Sverige.

Årets Kött- och charkuteriavdelning ska vara en butik som utmärker sig genom att de med engagemang och stor kunskap om kött, kombinerat med affärskänsla, lyfter fram köttavdelningen.

Priset är instiftat för att främja butiker som aktivt arbetar med:

  • Att förmedla kunskap om kött i allmänhet och svenskt kött i synnerhet
  • Kunniga och engagerade medarbetare
  • Praktiska säljlösningar som inspirerar till merköp och nya matupplevelser
  • Sortiment som är attraktivt och matchar kundernas efterfrågan

- Som kategoripresentatör vill vi uppmärksamma alla duktiga medarbetare på kött- och charkuteriavdelningar runt om i Sverige. Dagens kunder är medvetna och engagerade och lägger gärna lite extra tid på att välja rätt. Då är butiksmedarbetarnas kunskap om ursprung och tillverkning ovärderlig, säger Maria Forshufvud, vd Svenskt kött.

Coop Daglivs i Stockholm förra årets vinnare

Förra året vann kött- och charkavdelningen på Coop Daglivs i Stockholm med motiveringen:
”Med stort engagemang driver medarbetarna kött- och charkförsäljningen. Ett brett sortiment och tilltalande exponeringar bidrar till framgångarna för denna kundmagnet.”

Niklas Persson som är butikschef för Coop Daglivs tog emot priset tillsammans med färskvaruchef Johan Karlsson och avdelningschefen för kött och charkuteriavdelningen Jesper Nyberg.

- Vår kött- och charkuteriavdelning är hjärtat i butiken. Det är ett fantastiskt erkännande att kan leverera en kvalité som gör att vi blir uppmärksammade i så tuff konkurrens, säger Niklas Persson i en kommentar till utmärkelsen.

Nominera din favoritbutik!

Vill du nominera en kött- och charkuteriavdelning som du tycker är särskilt bra? Gör det här! Vi behöver din nominering senast 8 maj.

Nyheter Blogg Press Filmrum Kötthack Köttpodden