Bröllopsklockor ringer

I vårens tid vill många ställa till med bröllop. Vår bröllopsmeny består av riktigt spännande och eleganta rätter av svenskt nöt- och griskött. Menyn passar även för en helt vanlig vårfest av det lite finare slaget.

Vårens tid är traditionellt bröllopstid. Vi bjuder på en läcker meny till bröllopet eller den finare vårfesten med svenskt nöt- och griskött. Avslutningsvis tipsar vi om en pannacotta med choklad och citrus.

Rätterna är lättsmälta med tanke på att både brudpar och gäster ska få lagom mycket energi för att orka dansa halva natten utan att magen känns proppfull. Alla rätterna kan förberedas i god tid.

Måltiden inleds med en kall rostbiff i tunna skivor. Den kan dukas fram och stå på bordet när gästerna kommer. Antingen lagar du rostbiffen själv efter vårt recept eller köper färdig.
Varmrättens helstekta kotlettrad kan skivas upp precis före servering. Bli inte avskräckt när du ser receptet. Du väljer själv precis hur avancerad du vill att rätten ska vara. Väljer du att laga alla tillbehör blir det hela mycket proffsigt. I annat fall kan du laga köttet och lägga till dina egna tillbehör.

Ja, vi bjuder till och med på en läcker dessert!

Bröllopsmeny

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007