Kött och hälsa

I utbildningen Kött och hälsa finns grundkursen Näring. 

Kursen Näring innehåller lektioner om varför det är bra att äta en varierad kost och köttet del på tallriken. Du lär dig mer om tallriksmodellen, järn i kött och proteiner.

Ta mig till första kursen

Utbildningsansvarig

Anna K Sjögren

I Köttskolan är Anna K Sjögren ansvarig för utbildningen om Kött och hälsa. Anna är kostvetare och frilansskribent och skriver om mat och konsumentfrågor. Nyfikenheten ... Läs mer

Fler utbildningar

Kött och hälsa

I utbildningen Kött och hälsa finns grundkursen Näring. 

Läs mer

Säsonger och måltider

Att laga mat kan vara så mycket. Laga snabbt, långsamt eller för fest och högtider. Och hur ska man tänka kring kött och säsonger? 

Läs mer

Hantering

Utbildningen Hantering omfattar många olika delar kring hur man hanterar kött på rätt sätt.

Läs mer