Kött och hälsa

I utbildningen Kött och hälsa finns grundkursen Näring. 

Kursen Näring innehåller lektioner om varför det är bra att äta en varierad kost och köttet del på tallriken. Du lär dig mer om tallriksmodellen, järn i kött och proteiner.

Ta mig till första kursen

Utbildningsansvarig

Anna K Sjögren

I Köttskolan är Anna K Sjögren ansvarig för utbildningen om Kött och hälsa. Anna är kostvetare och frilansskribent och skriver om mat och konsumentfrågor. Nyfikenheten ... Läs mer

Fler utbildningar

Antibiotikaskolan

Sex lektioner om antibiotika och resistens för skolungdomar i högstadiet och gymnasiet.

Läs mer

Laga kött

Att laga kött är inte svårt - men du behöver ha med dig några bra knep för att lyckas riktigt bra. Utbildningen Laga kött ger dig dem.

Läs mer

I butik

Det här är en utbildning som handlar om köttet i butik – bra både för dig som handlar kött och för dig som jobbar i livsmedelsbutik. 

Läs mer