Säsonger och måltider

Att laga mat kan vara så mycket. Laga snabbt, långsamt eller för fest och högtider. Och hur ska man tänka kring kött och säsonger? 

I utbildningen Säsonger och måltider tittar vi närmare på olika typer av måltider och tillfällen då det kan vara bra att kunna lite mer om vilket kött man ska välja. 

Ta mig till den första kursen

Utbildningsansvarig

Johanna Westman

I Köttskolan ansvarar Johanna Westman för utbildningarna Säsonger och måltider, Laga kött och Temperaturer. Johanna är matlagare, skribent, stylist och kursledare med en massa år ... Läs mer

Fler utbildningar

Varför svenskt kött?

Vill du veta mer om fördelarna med att välja svenskt kött? Då är detta utbildningen för dig.

Läs mer

Temperaturer

Temperaturer är viktigt i all matlagning och särskilt när man lagar kött. Här lär du dig mer om att använda termometer och om ugnstemperaturer. Och hur "lågtempar" man egentligen?

Läs mer

Hantering

Utbildningen Hantering omfattar många olika delar kring hur man hanterar kött på rätt sätt.

Läs mer