Köpa griskött

En guide till dig som vill veta mera om de olika styckningsdetaljerna och hur mycket du behöver köpa.

Läs mer

Köpa nötkött

Här är guiden till dig som vill veta mera om de olika styckningsdetaljerna av nötkött och hur mycket du behöver köpa.

Läs mer

Köpa kalvkött

Här är guiden till dig som vill veta mera om de olika styckningsdetaljerna för kalv och hur mycket du behöver köpa.

Läs mer

Köpa lammkött

Här är guiden till dig som vill veta mera om de olika styckningsdetaljerna och hur mycket du behöver köpa när du ska laga lamm.

Läs mer

Köpa köttfärs

Köttfärs är ett känsligt livsmedel, som lätt angrips av bakterier, eftersom den är så finfördelad. Var extra uppmärksam när du hanterar köttfärs.

Läs mer

Amerikanska styckningsdetaljer på svenska

I världens olika matkulturer har människan utvecklat olika sätt att dela och tillaga köttet från de slaktade djuren. Som hjälp på traven att hitta rätt bland alla olika benämningar finns här en ordlista med översättning från amerikanska till svenska. I menyn till höger finns mer information om detaljer av nöt och gris.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!