Svenskt Kött stödjer Årets Kockelev

Svenskt Kött stödjer tävlingarna Årets Kockelev och Årets Kockelever. Träffa oss på den andra tävlingsdagen den 7 maj på Gamla Riksarkivet i Stockholm. Vi ses väl?

Med ett stort engagemang inom hållbarhet och miljö ser Svenskt Kött det som en självklarhet att stödja de båda tävlingarna.

Tävlingarna riktar sig till framtida unga kockar som vill höja sin kunskapsnivå och utvecklas inom branschen. Tidigare gick tävlingarna under namnen Swedish Young Chef Award och Unga Ekokockar och arrangeras numera av Årets Kock AB i samarbete med tidningen Restaurangvärlden.

Tävlingen är öppen och gratis för alla som vill komma och titta. Välkommen att besöka finalen av tävlingarna Årets Kockelev och Årets Kockelever den 6-7 maj på Gamla Riksarkivet i Stockholm. Svenskt Kött finns på plats hela dagen den 7 maj. Bland annat talar vd Isabel Moretti från scenen kl 14:00.

» Läs mer och anmäl dig här

Aktuellt

Svenskt Kött på TikTok

Svenskt Kött på TikTok

Nyligen la vi till en kanal bland våra sociala medier och numera finns Svenskt Kött på TikTok.

Hur tillagar man kött?

Hur tillagar man kött?

Måste man torka av köttet? Varför ska man bryna grytbitar och när är bäst att krydda köttet? Här är svaren på de vanligaste frågorna om hur man tillagar kött.

Var kommer maten ifrån?

Var kommer maten ifrån?

Att ha mat på bordet är något vi i Sverige ofta tar för givet. Men var kommer maten ifrån och vilka ansträngningar ligger bakom produktionen?

Rulla till toppen