Lammkött tävlingsråvara i Årets Kock 2011

Den 3 februari 2011 avgörs nästa upplaga av Årets Kock - SM i professionell matlagning. Svenskt Kött sponsrar tävlingen, som i finalen har lammkött som tävlingsråvara.

 Årets Kock är Sveriges mest prestigefyllda tävling inom matlagning och för vinnaren väntar ett hektiskt år med fulltecknad almanacka.

 För många vinnare har titeln Årets Kock också inneburit starten på en lång och framgångsrik karriär.

 Stort intresse

 Intresset för årets upplaga av Årets Kock var rekordstort. Hela 143 kockar skickade in tävlingsbidrag, vilket är överlägset mer än något år tidigare.

 Bland finalisterna finns Sveriges Köttkock 2007, Tomas Diederichsen.

 Lammkött tävlingsråvara 2011

I 2011 års final av Årets Kock  är tävlingsråvaran svenskt lammkött

Det gäller att laga något innovativt av stek och bringa.

Läs mer om Årets Kock

»Till hemsidan för Årets Kock

 

Aktuellt

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rulla till toppen