Dagligvarugalan lyfter butikernas köttavdelningar

Svenskt kött är stolt sponsor till den nya kategorin Årets Kött- och Charkuteriavdelning på Dagligvarugalan. Passa på och nominera din favorit!

Butiksbranschens egen happening, Dagligvarugalan går av stapeln på Cirkus i Stockholm för fjärde året i rad den 6 september, men redan nu är det hög tid att nominera sin egen arbetsplats eller favoritbutik. Senaste dag för nominering är den 11 maj 2012.

Vinnaren av Årets Kött- och Charkuteriavdelning ska vara en butik som utmärker sig genom att med engagemang och stor kunskap om kött, kombinerat med affärskänsla, lyfta fram köttavdelningen.

Priset är instiftat för att främja butiker som aktivt arbetar med:

  • att förmedla kunskap om kött i allmänhet och svenskt kött i synnerhet
  • kunniga och engagerade medarbetare
  • praktiska säljlösningar som inspirerar till merköp och nya matupplevelser
  • ett sortiment som visa på respekt för hela djurets anatomi
  • sortiment som är attraktivt och matchar kundernas efterfrågan

Juryn

  • Kajsa Söderberg, reporter Fri Köpenskap
  • Maria Forshufvud, vd Svenskt kött
  • Marie Pettersson, vd Mälarchark
  • Rolf Törner, utbildare Icaskolan
  • Eric Persson, matkommunikatör och utbildare, FoodPeople

Så här gör du för att nominera

Nyheter Blogg Press Filmrum Kalender Kötthack Köttpodden Go Flexitarian