Köttskola med Mitt Kök: lammkött

Köttskolan  i Mitt Kök i TV4:s Nyhetsmorgon sänds för tredje fredagen i rad, denna gång med fokus på lammkött.
Lamm styckning

Kocken Tommy Myllymäki och köttexpert Eric Persson står i köket och pratar lammkött. Vad är egentligen lammsadel, lammracks och dubbelkotlett? Och vad kan man göra med dem?

Av tradition har man ofta kokat lammkött, men nuförtiden skivar man ofta och steker många detaljer även av lamm. Tommy visar hur man steker lammracks.

Läs mer

Aktuellt

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rulla till toppen