Fött, uppfött, slaktat, förädlat och förpackat i Sverige.
Titta efter märket när du väljer kött och charkuterier!

Receptförslag

Barbeque beef brisket (pulled bringspets)

Sätt ugnen på 110˚. Blanda ingredienserna till barbequesåsen i en gryta med lock. Dela bringspetsen på mitten. Blanda ihop ingredienserna till rubben och klappa in ...

Läs mer
Foto: Arne Adler

Myntakryddade minibiffar på lammfärs

Blanda samman färs, lök, vitlök och kryddor till en smidig färs. Forma 16 små biffar och stek ca 2 minuter per ...

Läs mer
Foto: Kent Jardhammar

Mexikanska grillspett med guacamole

Blanda samman alla ingredienser till marinaden. Lägg i köttet och marinera minst 2 timmar. Trä köttet på spett. Grilla ca 6 minuter ...

Läs mer
Foto: Kent Jardhammar

Lammgryta med vin och oliver

Krydda köttet med salt och peppar och bryn i smör. Lägg över i en gryta, häll på tomater och vin. Tills ...

Läs mer
Foto: Rickard Forsberg

Hamburgare med grönsaker och klyftpotatis

Klyftpotatis: Värm ugnen till 200º. Lägg potatisen på en plåt och ringla över olja. Ugnsbaka ca 30 minuter. Strö över salt. Hamburgare ...

Läs mer

Marinerad, grillad kållapp, rödvinssås, varm broccolisallad

Blanda ingredienserna till marinaden i en skål, lägg i köttet, täck med plast och låt stå i kylen ca 3 tim. Ta fram det så ...

Läs mer
Foto: Åsa Dahlgren

Oliv - och nötfärsbiff med rostad palsternacka och fylld vetetortilla

Biff: Blanda mjölk och ströbröd och låt svälla 10 minuter. Tillsätt oliver, lök, ägg och senap. Blanda i ...

Läs mer

Ugnsstekt trippelstek med ratatouille

Låt köttet stå framme så att det är rumsvarmt när det ska tillagas. Sätt ugnen på 150˚, salta och peppra köttet runt om, lägg på ...

Läs mer
Foto: Arne Adler

Chilikryddad rostbiff med varm teriyakisås, exotiska fruktspett och ugnsbakad cashewpotatis

Värm ugnen till 125º. Salta och pensla köttet med chipotle. Lägg i ugnssäker form och stek till innertemperatur 60-65º. Låt ...

Läs mer
Foto: Lena Koller/Skarp Agent

Snabbpaella med salami

Fräs lök och vitlök i margarin och olja i en stor stekpanna. Tillsätt ris och saffran och blanda väl. H ...

Läs mer
Foto: Arne Adler

Diamantskinka

Värm ugnen till 225º. Glaze: Blanda samman alla ingredienser till glazen, värm och rör tills sockret har smält. Lägg skinkan ...

Läs mer
Foto: Rickard Forsberg

Lammbräss med äggröra ”royal” och späd sparris

Skär försiktigt av toppen på äggen och separera gulor från vitor. Spara skalen. Sterilisera skalen genom att doppa dem i kokande vatten ...

Läs mer