Recept
  • Griskött

  • Nötkött

  • Lammkött

  • Kalvkött

  • Chark

  • Typ av måltid

  • Säsong / Tema

  • Tillagning

  • Kriterier

  • Världens kök

Vårig sallad med ägghalvor, sparris och rökt skinka

Vårig sallad med ägghalvor, sparris och rökt skinka

Perfekt om man inte tycker om fisk Hur härligt är det inte med en festlig och matig sallad, antingen till lunch eller som middag på våren eller sommaren? Eller varför inte till påsk? En vårig sallad med ägghalvor, sparris och rökt skinka är också perfekt om man inte tycker om…

Helstekt fläskytterfilé med stuvad savojkål och potatismynt

Helstekt fläskytterfilé med stuvad savojkål och potatismynt

Helstekt fläskytterfilé med stuvad savojkål och potatismynt är både festligt och gott. Denna rätt passar att servera till helgen, till nyår eller påsk.

Baguetter med pulled pork, srirachamajonnäs och picklad rödlök

Baguetter med pulled pork, srirachamajonnäs och picklad rödlök

Dessa baguetter med pulled pork, srirachamajonnäs och picklad rödlök är god och lyxig sportlovsmat som passar fint att ta med sig ut på picknick.

Tex mex-soppa med blandfärs, rotsaker och svarta bönor

Tex Mex-soppa med blandfärs, rotsaker och svarta bönor

Denna välsmakande Tex Mex-soppa med blandfärs, rotsaker och svarta bönor är god och lättlagad vardagsmat. Perfekt också till sportlovet att ta med i termos.

Kotlett med sauterad kål, ärtor och svamp

Kotlett med sauterad kål, ärtor och svamp

Kotlett med sauterad kål, ärtor och svamp är huvudrätten i Desirée Jaks nyårsmeny med svenskt kött. I säsong med kål och svamp, svenska ärtor finns i frysen.

Kroketter på slarvsylta med pepparmajonnäs

Kroketter på slarvsylta med pepparmajonnäs

Krämiga och frasiga kroketter på slarvsylta passar perfekt som tilltugg till champagne. Första rätten i Desirée Jaks nyårsmeny med svenskt kött.

Ögonsnacks till Halloween

Ögonsnacks till Halloween

Vill du bjuda på något gott och enkelt men samtidigt lagom läskigt är dessa ögonsnacks till Halloween nästan ett måste.

Cola-Yaki Burnt Ends

Cola-Yaki Burnt Ends

Servera i Cola-Yaki burnt ends i baguette med sesam slaw, picklad rödlök och hot sauce.

St Louis revben med aprikos- och jalapeñoglaze

St Louis revben med aprikos- och jalapeñoglaze

St Louis-revben med aprikos och jalapeñoglaze är det perfekta långkoket för lata sommardagar.

Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel

Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel

Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.

Pulled pork i smoker

Pulled pork i smoker

Pulled pork blev trendigt för ett par år sen men har du testat att göra det i smoker på äkta amerikanskt BBQ-vis?

Thailändska grillspett Moo Ping med gurksallad och chilidippsås

Thailändska grillspett Moo Ping med chilidippsås och gurksallad.

Dessa thailändska grillspett Moo Ping ger en fantastisk smak av thailändsk ”street food” som lätt tillagas hemma på grillen eller i ugnen.

Laga något gott med…

Nya recept

Vårig sallad med ägghalvor, sparris och rökt skinka

Vårig sallad med ägghalvor, sparris och rökt skinka

Perfekt om man inte tycker om fisk Hur härligt är det inte med en festlig och matig sallad, antingen till lunch eller som middag på våren eller sommaren? Eller varför inte till påsk? En vårig sallad med ägghalvor, sparris och rökt skinka är också perfekt om man inte tycker om

Wraps med skinka och krämig sallad

Wraps med skinka och krämig sallad

Dessa wraps med skinka och krämig sallad är smidiga att ta med ut på picknicken såväl som i pulkabacken på sportlovet eller i skogen på höstlovet.

Våra mest populära recept

Pannbiff med löksky

Pannbiff med löksky

Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis. 

Utvalda recept

Mumiekorvar

Mumiekorvar

Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Rulla till toppen