Nya detaljer på styckningsscheman - här är listan!

Intresset för nya styckningsdetaljer är starkt och nya influenser och trender kommer hela tiden. Därför lanseras nu nya detaljer på våra styckningsscheman.

Svenskt kötts styckningsscheman utgår på klassiskt vis från djurkroppens anatomi och adderar sedan styckningsdetaljerna. Kunskapen om var detaljerna sitter gör det lättare att förstå deras egenskaper för tillagning.

På de nya styckningsschemana finns detaljer inspirerade av hur andra länder styckar. En nyhet är att inälvor, fett och ben har lagts till, vilket är ovanligt för svenska styckningsscheman.

Här är listan på alla nya styckningsdetaljer

Klicka dig vidare för att läsa mer och se bilder på varje detalj.

Ben, märg och fett bland nya nötdetaljer

Lammbräss och trippelstek två smarta detaljer av lamm

Styckarnas hemligheter avslöjade bland nya grisdetaljer

Beställ och läs mer




Nyheter Blogg Press Filmrum Kalender Kötthack Köttpodden